Ficatei de pui cu mere

de lili2010 in Ficat, 22 Feb 2011 | 8174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g ficatei de pui
  • 3 mere Granny(cu coaja verde)
  • Jumatate de praz sau o ceapa 
  • O lingurita de mustar
  • 2 linguri smantana lichida
  • sare,piper,ierburi de Provence
  • Ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu mere:

Se curata de pielite ficateii de pui,se spala si se lasa la scurs.

Se curata,se spala si se toaca prazul.

Se curata merele de coaja si se taie felii,se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs.

Se pun ficateii in tigaie cu ulei,sa se prajeasca putin dupa care se scot.

In aceeasi tigaie punem la calit prazul si cand acesta e inmuiat se adauga merele 

Se acopera tigaia si se lasa sa se inabuseasca.

Se adauga in tigaie ficateii.

Mustarul si smantana se amesteca separat si se toarna peste ficatei si mere.

Se mai lasa cateva minute,apoi se condimenteaza cu piper si ierburi de Provence.

Sare se pune doar daca mai este nevoie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu spanac